5 jaar garantie

5 jaar Garantie

De producten van HymaGarden worden vervaardigd van hoogwaardig plastic en worden stuk voor stuk grondig op afwijkingen gecontroleerd. Hiermee levert HymaGarden uitsluitend producten van A kwaliteit en geeft voor het gehele aanbod maar liefst 5 jaar garantie. Hiermee is de consument verzekerd voor jarenlang gebruiksgemak.

5 jaar garantie

Duurzaamheid

Al onze regentonnen, composters en reclycling producten zijn op duurzaam gebruik gericht in uw tuin of keuken. Maar niet alleen het gebruik is duurzaam, ook de herkomst van de grondstoffen van kent een duurzame achtergrond. Veruit het grootste deel van onze producten worden gemaakt van gerecycled plastic. Plastic heeft de eigenschap om een zeer lange levenscyclus te hebben. En zelfs nadat het product jarenlang is gebruikt kan het opnieuw worden gerecycled en als grondstof gebruikt voor weer een nieuw plastic product.

5 jaar garantie

Levering

HymaGarden levert niet rechtstreeks aan de consument, maar uitsluitend aan wederverkopers. Dit zijn oa de grote Retail distributiebedrijven, tuingroothandel, inkooporganisaties en webshops. Doordat deze afnemers in grote aantallen inkopen kan HymaGarden zeer interessante tarieven bieden. Bestellingen gaan veelal per container of volle vrachtladingen. Uiteraard kan hierbij de zending bestaan uit een samengestelde bestelling. Levering vindt plaats rechtstreeks vanuit de fabrikant. Hierdoor koopt u in voor de scherpste tarieven tegen de kortst mogelijke levertijd.